Historie - Beëdigd Chinees vertaalbureau

Beëdigde Chinese vertalingen en beëdigde tolken Chinees


Chinees vertaalbureau LBS - Language & Business Services is in 1996 opgericht door de huidige eigenaresse en bedrijfsleidster mevrouw drs. Y. He. Sindsdien is LBS uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de Aziatische markt, waarbij de focus met name China betreft.

Drs. Y. He is Chinees van oorsprong, maar woont en werkt sinds 1990 in Nederland. Na het afronden van een studie Nederlands als vreemde taal op het hoogste niveau heeft zij met succes de studie Japanse taal en cultuur aan de universiteit van Leiden afgerond. Ze is beëdigd tolk en vertaler Chinees en staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Daarnaast is zij SIGV gediplomeerd gerechtstolk.

Naast haar werk voor LBS is zij jarenlang vertaalmanager APAC (taalregio Asia Pacific) geweest bij een befaamd multinationaal bedrijf waar zij veel kennis heeft opgedaan van softwarelokalisatie en projectmanagement.

Chinees vertaalbureau LBS heeft diverse samenwerkingsverbanden in Azië en Europa met gespecialiseerde bedrijven waardoor voor elk project de beste mensen kunnen worden ingeschakeld.

U kunt hierover meer lezen in onze werkwijze.