Chinees vertaalbureau | Beëdigde vertalingen | Beëdigde Chinese tolken


Taal is altijd in beweging. Chinees vertaalbureau LBS - Language & Business Services zorgt er al sinds 1996 voor dat uw boodschap - hoe ingewikkeld ook - duidelijk en correct overkomt.

LBS is in 1996 gestart als Chinees vertaalbureau. In de loop der jaren is het specialisme uitgebreid met Japanse, Koreaanse, Vietnamese, Engelse en Nederlandse vertalingen. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen vanuit of naar het Chinees en wij kunnen zelfs de legalisatie van uw documenten verzorgen. Daarnaast werken er meerdere beëdigde tolken Chinees voor ons vertaalbureau waardoor wij u bij de notaris of in de rechtbank kunnen ondersteunen.

Topkwaliteit, service en strikte vertrouwelijkheid zijn onze basisprincipes en vormen de leidraad voor al onze vertaalprojecten. Om een constante kwaliteit te waarborgen werken wij volgens vaste procedures. Naast deze vaste procedures maken wij gebruik van geavanceerde vertaalsoftware waardoor wij consistent gebruik van terminologie en stijl kunnen garanderen.

Veel van onze professionals wonen en werken daar waar de taal van uw opdracht gesproken wordt, waardoor u de garantie heeft dat uw opdrachten door moedertaalsprekers worden uitgevoerd. Vanuit Nederland houden wij u op de hoogte van projectdeadlines en informeren u voortdurend over de status van elk project.

Chinees vertaalbureau LBS weet welke culturele en technische problemen zich kunnen voordoen en hoe deze proactief opgelost kunnen worden. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen en hebben aandacht voor details.