Chinees vertaalbureau | Beëdigde vertalingen | Beëdigde tolken Chinees


Taal is altijd in beweging. Chinees vertaalbureau LBS - Language & Business Services zorgt er al sinds 1996 voor dat uw boodschap - hoe ingewikkeld ook - duidelijk en correct overkomt. Topkwaliteit, service en strikte vertrouwelijkheid zijn onze basisprincipes en vormen de leidraad voor al onze vertaalprojecten.

Wij maken dagelijks vertalingen vanuit het Nederlands of Engels naar het Chinees en vice versa. Daarnaast verzorgen wij ook beëdigde vertalingen vanuit of naar het Chinees en wij kunnen zelfs de legalisatie van uw documenten verzorgen.

Om een constante kwaliteit te waarborgen werken wij volgens vaste procedures en maken wij gebruik van geavanceerde software, waardoor wij consistent gebruik van terminologie kunnen garanderen. Verder wordt standaard iedere vertaling door een tweede persoon woord voor woord gecontroleerd. Uiteraard worden alle opdrachten door moedertaalsprekers uitgevoerd.

Daarnaast werken er meerdere beëdigde tolken Chinees voor ons vertaalbureau waardoor wij u bijvoorbeeld bij de notaris of in de rechtbank kunnen ondersteunen.

Hoewel wij van oorsprong een Chinees vertaalbureau zijn, hebben wij in de loop der jaren ons specialisme uitgebreid met Japanse, Koreaanse en Vietnamese vertalingen vanuit of naar het Engels en Nederlands.

Chinees vertaalbureau LBS weet welke culturele en technische problemen zich kunnen voordoen en hoe deze proactief opgelost kunnen worden. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen en hebben aandacht voor details.