Goedkope vertalingen

Beëdigde Chinese vertalingen en beëdigde tolken Chinees


Zoekt u goedkope vertalingen?

Als u op Internet op zoek gaat naar goedkope vertalingen, dan zult u een hoop aanbieders vinden met 'aantrekkelijke' aanbiedingen. Maar denk erom... een vertaler is geen beschermd beroep; iedereen kan zich dus vertaler noemen. Als u bij een dergelijke aanbieder een vertaling laat uitvoeren, dan krijgt u ongetwijfeld een tekst terug in het Chinees. Maar voor u als opdrachtgever is het meestal niet controleerbaar of de vertaling correct is.

chinees vertaalbureau chinglish152

"Goedkoop is duurkoop"

Wat wilt u? Een goedkope 'vertaling' of een correcte vertaling die een goede weergave geeft van de brondocumenten? Uw relaties zullen de kwaliteit van uw product beoordelen op basis van de kwaliteit van uw vertaling.

LBS gebruikt uitsluitend hoogwaardig gekwalificeerde vertalers die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Wij zijn gespecialiseerd in het Chinees, Japans, Engels en Nederlands en alle combinaties tussen deze talen. Kwaliteit, service en strikte vertrouwelijkheid zijn onze basisprincipes en vormen de leidraad voor al onze vertaalprojecten. Om een constante kwaliteit te waarborgen werken wij volgens vaste procedures. Als u op onderstaand plaatje klikt, dan krijgt u inzage in het proces dat wij volgen. Zoals u kunt zien, zijn er veel stappen in het proces noodzakelijk om de hoge kwaliteit te waarborgen. Naast deze vaste procedures maken wij gebruik van geavanceerde vertaaltools waardoor wij consistent gebruik van terminologie en stijl kunnen garanderen. Daarnaast vindt de eindcontrole van uw vertaling altijd plaats door een beëdigde vertaler die is ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)!

VertaalprocesDe keuze is aan u! Als u een super goedkope vertaling wilt hebben, dan bent u bij ons op het verkeerde adres. Als u hoogwaardige kwaliteit zoekt, dan willen wij u graag van dienst zijn.

Hier vindt u enkele voorbeelden van goedkope vertalingen!