Visie - Beëdigd Chinees vertaalbureau

Beëdigde Chinese vertalingen en beëdigde tolken Chinees


Chinees vertaalbureau LBS is gespecialiseerd in Aziatische talen, zoals Chinees (traditioneel en vereenvoudigd), Japans, Koreaans en Vietnamees maar verzorgt ook werkzaamheden in het Nederlands en Engels. Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit, niet de prijs. Al onze vertalers zijn hoog opgeleid in hun vak en vertalen uitsluitend naar hun moedertaal, wat een waarborg is voor vertalingen van hoge kwaliteit.

In het tolk- en vertaalwezen zijn veel bedrijven actief die in principe elke opdracht accepteren, ongeacht de taal of het vakgebied, en daarbij vreemd genoeg toch scherpe prijzen hanteren. Zoals bij alles geldt ook hier “goedkoop is duurkoop”. Dergelijke lage tarieven zijn namelijk mogelijk door het gebruik van niet- of verminderd vakbekwame vertalers. Dit heeft in de praktijk uiteraard directe negatieve gevolgen voor u: uw vertalingen zullen beneden de maat zijn en leiden tot communicatiestoornissen of erger, met alle zakelijke gevolgen van dien.

Uw relaties zullen de kwaliteit van uw product beoordelen
op basis van de kwaliteit van uw vertaling!

Om uw kwaliteit te waarborgen werkt Chinees vertaalbureau LBS uitsluitend met hoogwaardig gekwalificeerd personeel. Indien gewenst kunnen wij ook beëdigde vertalingen verstrekken en de legalisatie van uw documenten verzorgen.