Chinese vertalingen - Beëdigd Chinees vertaalbureau

Beëdigde Chinese vertalingen en beëdigde tolken Chinees


Vertalen lijkt eenvoudig: een tekst wordt in een andere taal omgezet. Het blijkt echter al snel dat de locatie nogal wat invloed heeft op de context en betekenis van een tekst. Daarom is bij het maken van vertalingen het begrip lokalisatie van belang: hierbij wordt uw product of boodschap aangepast aan de lokale doelmarkt.

Onze vertaal- en lokalisatiewerkzaamheden voeren wij uit in:

 

Indien gewenst, kunnen wij ook beëdigde vertalingen vervaardigen. Een beëdigde vertaling wordt vervaardigd door vertalers die door de rechtbank zijn beëdigd. Deze vertalingen worden in Nederland erkend door de overheid, en zijn rechtsgeldig in het buitenland, mits voorzien van legalisaties van de arrondissementsrechtbank, het Ministerie van Justitie, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassade van het land waar de beëdigde vertaling geldig moet zijn.

Chinees vertaalbureau LBS maakt gebruik van hoogopgeleide beroepsvertalers die naar hun moedertaal vertalen en veelal wonen in het land waar de doelgroep van uw gelokaliseerde product woont. Doordat wij beschikken over een internationaal netwerk van lokale professionals met taalkundige en culturele kennis van het doelgebied, kunnen wij snel en flexibel opereren en topkwaliteit leveren.

Of het nu gaat om uw bedrijfsbrochures, visitekaartjes, folders, websites, presentaties, tijdschriften, arbeidsvoorwaarden, zakelijke contracten of andere zaken: Chinees vertaalbureau LBS zorgt voor uw professionele vertaling.