Legalisatie documenten - Beëdigd Chinees vertaalbureau

Beëdigde Chinese vertalingen en beëdigde tolken Chinees


Als u Nederlandse documenten in China wilt gebruiken, dan moeten de documenten eerst gelegaliseerd worden. Legalisatie van documenten voor gebruik in China is complex en tijdrovend en er zijn verschillende procedures voor het vasteland van China, Hong Kong, Macau en voor Taiwan. En om het dan nog moeilijker te maken, zijn er ook nog verschillende eisen al naar gelang het type document.

Wij maken het een stuk makkelijker voor u!


Wij verzorgen niet alleen de beëdigde vertaling naar het Chinees, maar wij kunnen ook de volledige legalisatie voor u verzorgen.

In de loop der jaren hebben wij veel legalisaties uitgevoerd en hierdoor weten wij aan welke eisen uw documenten onder normale omstandigheden moeten voldoen.

N.B. Door onze ervaring kunnen wij een goede inschatting maken wat wel en niet geaccepteerd zal worden door de instanties in Nederland, maar wij kunnen dit nooit garanderen omdat ieder document weer anders is en in principe kunnen de instanties iedere dag (zonder vooraankondiging) hun regels aanpassen.

U moet altijd zelf aangeven welke documenten vertaald en gelegaliseerd moeten worden. Wij kunnen u daarbij niet adviseren omdat iedere instantie in China weer andere eisen kan stellen.

 

Vraag direct een offerte aan